Fundatia Comunitara Timisoara

Fundatia Comunitara Timisoara

Fondul Stiintescu Timisoara

Status: Fundraising

Scopul Ştiinţescu este de a apropia copiii de ştiinţe într-o manieră diferită, nouă, dezvoltând totodată abilităţi importante în viaţă, cum ar fi creativitatea, gândirea critică și lucrul în echipă.

[ Show more ]

9,705 RON

Raised:

1

Supporters:

72

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În cadrul unei ediții Științescu la Timișoara, în medie peste 3600 de copii și tineri beneficiază de îndrumarea a peste 50 de mentori Științescu.

Dă o șansă și altor copii de a înțelege ce au însemnat descoperirile științifice pentru omenire, de a descoperi miracolele naturii și de a arunca o privire înspre viitor.

Alătură-te misiunii lui Științescu la Timișoara!

Constituit din resurse financiare locale, Fondul Științescu Timișoara este un program de finanțare gestionat de Fundația Comunitară Timișoara. Cunoștințe din domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică) devin mult mai interesante atunci când sunt prezentate într-o formă inedită, uşor de înţeles pentru copii, prin exemple şi experimente care să îi uimească şi să le stârnească interesul.

Scopul Ştiinţescu este de a apropia copiii de ştiinţe într-o manieră diferită, nouă, dezvoltând totodată abilităţi importante în viaţă, cum ar fi creativitatea, gândirea critică și lucrul în echipă.

Ediția Științescu 2019 este în desfășurare. Bugetul total pentru program este de 200000. Obiectivul de strângere de fonduri prin Galantom cu ajutorul vostru este de  6000 lei pentru fiecare ediție.

Poți investi în Fondul Științescu în mai multe feluri: Finanțezi, Mentorezi, Participi.

Implică-te activ în educația și formarea următoarei generații de profesioniști.

Contribuie la formarea generației de inovatori ai secolului XXI!

Mai multe informații despre programul Științescu pe:

Site: http://timisoara.stiintescu.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/StiintescuTm/