Fondul Stiintescu Timisoara

În cadrul primei ediții Științescu la Timișoara, peste 2.000 de copii și tineri beneficiază de îndrumarea a peste 40 de mentori Științescu.

Dă o șansă și altor copii de a înțelege ce au însemnat descoperirile științifice pentru omenire, de a descoperi miracolele naturii și de a arunca o privire înspre viitor.

Alătură-te misiunii lui Științescu la Timișoara!

Constituit din resurse financiare locale, Fondul Științescu Timișoara este un program de finanțare gestionat de Fundația Comunitară Timișoara. Cunoștințe din domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică) devin mult mai interesante atunci când sunt prezentate într-o formă inedită, uşor de înţeles pentru copii, prin exemple şi experimente care să îi uimească şi să le stârnească interesul.

Scopul Ştiinţescu este de a apropia copiii de ştiinţe într-o manieră diferită, nouă, dezvoltând totodată abilităţi importante în viaţă, cum ar fi creativitatea, gândirea critică și lucrul în echipă.

Ne pregătim de ediția Științescu 2019. Bugetul total pentru program este de 200000. Obiectivul de strângere de fonduri prin Galantom cu ajutorul vostru este de  5000 lei.

Poți investi în Fondul Științescu în mai multe feluri: Finanțezi, Mentorezi, Participi.

Implică-te activ în educația și formarea următoarei generații de profesioniști.

Contribuie la formarea generației de inovatori ai secolului XXI!

Mai multe informații despre programul Științescu pe:

Site: http://timisoara.stiintescu.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/StiintescuTm/

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

28

Suma:

3,950 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Fondul Stiintescu Timisoara

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Fondul Stiintescu Timisoara

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

3,950 RON

Suma:

2

Galantomi:
28 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

300 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua noastra

Tic tac, tic tac...vârsta de 35 de ani bate la ușă și nu vine singură anul acesta, ci împreună cu Ana (sau Anna), a cărei sosire pe lume se va

1,111 RON Target
2,075 RON Suma
18 Donatii
100% Complete

De ziua mea vreau să susținem educația prin programul Științescu

Salutări! În curând se apropie ziua mea și ca în fiecare an o parte dintre voi vor dori să îmi ofere un cadou. Anul acesta îmi puteți face ce

1,300 RON Target
1,875 RON Suma
10 Donatii
100% Complete